E cigg elcigg och E cigarett i Sverige

Nu är det dags att sluta röka med en e cigg!

Vill du bli fri ifrån tobakens dåliga vanor och ändra ditt beroende av nikotin. Till något som enligt forskare och läkare säger är mycket nyttigare. Då är det dags att börja använda e cigarett eller e cigg som det också heter.

Läkare och stora universitets studier i hela världen. Har funnit att användande av elcigg är upp till 95% bättre än att röka en vanlig cigarett. Här kan du läsa mer om just e cigg.
http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2017/02/06/new-study-comes-the-closest-yet-to-proving-that-e-cigarettes-arent-as-dangerous-as-smoking/

Att röka på en elcigg är precis lika lätt som att använda farfars gamla pipa. Och du kan verkligen få nikotinet i kroppen på samma sätt. Även fast nikotinet upptas lite långsammare när du använder just en e cigg med en bra teknik.

infographic e cigg

 

E cigg butik i Stockholm.

I Stockholm Sverige finns det ett antal e cigg butiker. Och en av de mer seriösa och professionella butiker är ecocig.se som ligger på Lidingö. Och har en egen e cigg butik med mycket bra produkter du kan handla direkt på plats. Trevlig personal och mycket hjälpsam och jobbar för att du enkelt ska kunna sluta röka med hjälp av e-cigarett.

Frågor och svar om e cigarett.

Fråga: Hur enkelt är det att sluta röka med e cigaretter?

Svar: Att sluta röka med en e-cigarett sägs idag vara det enklaste sättet att sluta röka. Många som vill sluta röka idag provar dom vanliga metoderna och teknikerna som finns därute på marknaden. Men dom flesta lyckas faktiskt inte att hålla upp ifrån den vanliga tobaken eller cigaretten. I mer än 12 timmar visar studier.

9 av 10 personer går alltså tillbaka till vanliga cigaretter efter att provat dom vanliga metoderna. Medans endast 2 av 10 personer går tillbaka till sina cigaretter efter att ha provat med elcigg.

För att välja vilken elcigg man ska använda så kan man kolla in ecocig´s hemsida och välja just startpaket. Mycket enkelt och det går jätte enkelt att handla.

Fråga: Var kan jag handla till bästa pris?

Svar: Att handla rätt elcigg och till bra pris kan idag vara en riktigt djungel, framförallt ute på internet. Men vi kan starkt rekommendera ecocig som är ett mycket seriöst företag i Stockholm. Och har många produkter för att inhandla till mycket bra priser.

Fråga: Vilken e-juice ska jag välja?

Svar: Allting beror vilken nikotinstyrka du ska börja med. Röker du tex ett paket Marlboro röda cigaretter om dagen. Så är rekommendationen att prova en e-juice till e cigg som har nikotinstyrkan 12 – 18mg nikotin. Ecocig har gjort en mycket bra tabell på sin egen hemsida. Där du enkelt kan jämföra vilken styrka på nikotin du ska välja.

Fråga: Vad kostar en e cigarett?

Svar: Det finns idag tusentals olika modeller. Men ska du börja med e cigg för första gången rekommenderar vi att du köper ett startpaket. Som ecocig har på sin sida och där ligger priserna mellan 300-900kr

 

Lämna ett svar