Tekniker och metoder för hårförlängning.

Värt att veta om varma och kalla metoder för hårförlängning, till priser och styling möjligheter

En hårförlängning är inte hållbar. Du måste vara medveten om att förlängningarna måste tas bort och ersättas minst några månader. Eftersom vanligt förekommande leder mellan humant hår och hårförlängning först kan det vara tillräckligt att bara förnya dessa. Utvidgningen i sig kan ofta användas igen med god omsorg.Hårförlängning

Hårförlängningen är avsedd att ge kort hår ett utseende för en stund att det skulle vara längre. För detta ändamål sätts konstgjorda eller mänskliga hårsträngar till eget hår genom olika metoder. De flesta hårförlängningsmetoderna är också lämpliga för att komprimera hårvolymen.

Generellt finns det några tips för hårvård, som bör övervägas utan tillägg. Du borstar alltid håret innan du tvättar håret. Vanligen borde inte vått hår borstas, eftersom vått hår är känsligare och kan bryta snabbare.

Vad är dåligt för förlängningar?

Om du har tillägg, bör du vara uppmärksam på några saker att njuta av det nya håret länge. Hårborsten borde inte ha några knoppar i ändarna, eftersom det kan bli förvirrade med bindningarna – borstar med borst är bättre. För mycket fukt försvagar lederna, så du får inte låta håret torka utan hårtork. För mycket alkohol i vissa schampon och för mycket olja kan försvaga föreningarna.

Rätt kam
För styling bör det noteras att konventionella borstar och kamar inte ska användas. Naturligtvis kan håret kamma eller borsta medan förlängningarna behålls. Endast denna behandling ska göras så försiktigt som möjligt och med en speciell borste för hårförlängningar.

Omhändertagande vård förlänger hållbarheten

Men inte bara tillverkningen påverkar hårets förlängd hållbarhet: Noggrann vård kan göra hårförlängningarna mer hållbara. Tvätta inte hårförlängningar för ofta för att undvika att tvinga dem. Torka bondningarna noggrant efter varje tvätt, men spara annars med varmluft. Deras mänskliga hårförlängningar behöver också regelbundna fuktgivande schampo och delade rengöringsmedel för att hålla dem längre. Två gånger om dagen borde du också borsta håret noggrant och unravel och ordna förlängningar. Detta är viktigt för både mänskligt och konstgjort hår. Annars kan du sluta med klumpar som du ofta bara blir av med genom att ta bort förlängningen.

Rätt hårvård
För att njuta av den nya manen under lång tid är speciell vård med specialprodukter viktigt. Hårvårdsprodukter, särskilt de som

Oljor eller alkohol
kan för tidigt lösa upp föreningarna. Av denna anledning måste hårvård med omsorg och särskilt skonsam schampo och sköljning göras.

Varma och kalla metoder för hårförlängning
Under de senaste åren har flera metoder för hårförlängning utvecklats. I slutändan är de dock alla baserade på samma princip: håret är fastsatt i ditt eget hår. Hur länge behandlingen varar beror på vilket sätt som används.

Svetsning
Utvidgning av håret med den varma metoden innebär att de konstgjorda hårförlängningarna är fästa genom värme. I det här fallet kan till exempel så kallade keratinplättar fästas vid varje hårstråle som skall appliceras. Genom vilket hårförlängningssträngarna är anslutna till det egna håret.

Varje hårförlängning har ett naturligt utgångsdatum

Extensions varar upp till flera månader beroende på kvalitet och vård, då borde eller måste de tas bort. Bondings är den längsta på cirka fyra till åtta månader. Å andra sidan måste tårar ofta avlägsnas efter ungefär två månader. Å ena sidan motverkar naturlig hårtillväxt hållbarheten hos denna form av förlängning. Som de är fästa vid flätad inbakad på baksidan av huvudet. Om håret växer rör sig lederna längre ner och kan ses. Dessutom faller det naturliga håret regelbundet ut och kan inte längre hålla fogarna optimalt. Det kan emellertid också hända att bärarmaterialet i förlängningarna blir poröst eller mjuknar.

Kalla metoder
Kallhårs tilläggsmetoder kräver ingen termiska effekter. Här fungerar metall- eller plastringar som kopplingar mellan eget hår och förlängningarna. Dessa är rent mekaniska anslutningar, som kan produceras snabbt genom att komprimera ringarna. Men kan också lossas snabbt genom att dra dem ur varandra.

Till skillnad från den heta applikationen används inga kemiska ämnen i den kalla applikationen. Förutom den efterföljande behandlingen av håret genom färgning eller toning.

HårförlängningarHur lång tid håller hårfrisören på en hårförlängning?

Du bör förvänta dig en varaktighet på ca två timmar utan färg. Håret tvättas vanligen med ett rengöringsschampo och torkas helt innan det används. Om gamla förlängningar är fästa på håret, bör du beräkna en timme för borttagning.

Tid för hårfärg och strängar bör också planeras i förväg. Det är viktigt att du redan vet när du gör ett möte. Om du vill ha trådar så att du kan planera med tillräckligt med tid. För stylisten är det en av de aktiviteter där han tillbringar större delen av sin tid direkt på kundens huvud. Vissa stylister gör bara en eller två hårförlängningar per dag.

Lämna ett svar